Miniorläger i Sherwood-skogen

I helgen som var (14-16/6) så var Stödes miniorer på läger i Sherwood-skogen tillsammans med Robin Hood, Lille John, Prins John, Sheriffen och en hemsk väktare.

Vi fick en blöt start med spöregn, allt för att vi skulle veta hur det känns att vara jagad av Sheriffen i den mörka skogen. Väl uppe i Sherwood-skogen satte vi upp vårat tält och fick på oss lite varma kläder igen.

 

Under lördagen var vi ute på ett spår med många kontroller och vi fick hela tiden passa oss för sheriffen patrullerade stigarna. Genom att smyga runt i skogen klarade vi oss från att bli fångade, vi till och med låtsades vara turister med mej (Micke som guide) bara för att klara oss. Till slut tag vi mod till oss och fångade in sheriffen och rånade honom istället för tvärtom.

På kvällen passade vi och Njurunda på att bada i havet och kom därför lite sent till lägerbålet,men alla väntade så snällt på oss.

 

Under söndagen var det en 5-kamp i vatten bärning, livline kastning, sätta upp stormkök, 4-personers skidor och receptkundskap. Vi vann inte utan kom 4 som nästan alla andra lag. Det hela avslutades med lite ruggby och skräpletning. Jag tror och hoppas att alla som var där hade jätteroligt.

 

Vi som var där:

Micke, Susanne, Anna, Hanna, Sofie, Jennie, Helen, Fanny, Erik, Philip, Tim, Ruben och Fredrik.